Finansiering

 

HANDLEFRIHED NEMT OG HURTIGT!

0 KR. I UDBETALING - ANSØG OPTIL 500.000 NU OG FÅ SVAR INDENFOR 10 MINUTTER


MANGLER DU PENGE TIL AT KØBE BIL - ELLER BETALE VÆRKSTEDSREGNINGEN ?
Uanset om du ønsker at få finansieret din nye brugte bil - med eller uden udbetaling - eller du ønsker at få finansieret værkstedsregningen så kan vi tilbyde de rigtige produkter.

Vi samarbejder med nogle af de meste seriøse firmaer på markedet hvad angår finansiering og der tages ikke pant i bilen.

Vi kan tilbyde finansiering gennem MekoFinans/Resursbank. Alle ansøgninger foregår online og normalt har du et svar indenfor 10 minutter. Kontakt os for mere information eller ansøgning. Lånet behandles normalt indenfor 10 minutter og kræver godkendelse med NemID og der skal gives eSKAT-samtykke

KLIK HERUNDER PÅ ET LOGO FOR AT BEREGNE OG ANSØGE ET LÅN

 

Mekonomen kort er et attraktivt lån på optil kr. 60.000.Lånet kan bruges til at købe en bil eller til betale værkstedsregningen - Lånet er rentefrit i optil 12 måneder.

 

 

 

Et attraktivt lån på optil kr. 500.000 til finansiering af dit bilkøb. Lånet er med med en lav rente og en løbetid på optil 96 mdr.

Du er også velkommen til at komme forbi vores forretning for at drøfte de forskellige muligheder og vi hjælper dig gerne med at søge. Husk at medbringe dit NemID.